Feyenoord - St. Recreatie Joost van Beekflats

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Feyenoord


Feyenoord - AZ  KNVB Beker
Zondag 22 april 2018
...:... uur
De Kuip

AZ is op zondag 22 april in De Kuip de tegenstander van Feyenoord in de finale van de TOTO KNVB Beker. Waar Feyenoord woensdagavond met 3-0 te sterk was voor Willem II, daar klopten de Alkmaarders in de andere halve finale FC Twente met 4-0.
Officieel is Feyenoord op zondag 22 april in De Kuip de uit spelende club. Dat is bepaald door middel van een loting, die tegelijkertijd plaatsvond met de loting voor de halve finales.
Zeventiende finale voor Feyenoord

Voor Feyenoord is het de zeventiende keer in de historie dat het de bekerfinale gaat spelen. Van de zestien eerdere finales werden er twaalf gewonnen, waarvan de laatste in 2016 (2-1 winst op FC Utrecht). 
AZ staat voor de zevende keer in de eindstrijd. De laatste keer was vorig seizoen, toen met 2-0 werd verloren van Vitesse. Feyenoord en AZ troffen elkaar niet eerder in een bekerfinale.

Kaartverkoop
De bekerfinale wordt georganiseerd door de KNVB. Zodra er meer informatie beschikbaar is over het aantal beschikbare kaarten voor Feyenoord-supporters en het kaartverkoopproces, zal dat via de officiƫle clubkanalen gecommuniceerd gaan worden

Feyenoord heeft woensdagavond zonder veel moeite de finale van de KNVB-beker bereikt. De Rotterdammers waren in De Kuip een maatje te groot voor Willem II (3-0) en nemen het in de eindstrijd op tegen AZ.Nog te spelen wedstrijden :

  • Zondag 15 april 2018 14.30 uur Feyenoord - FC Utrecht
  • Donderdag 18 april 2018 20.45 uur Willem II - Feyenoord
  • Zondag 22 april 2018  ... . ... uur Feyenoord - AZ  KNVB Beker finale
  • Zondag 29 april 2018 14.30 uur Feyenoord - Sparta
  • Zondag  06 mei 2018 14.30 uur SC Heerenveen - Feyenoord  
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu