Mededeling aan bewoners St.Joost van Beek Flats

Uw mening telt - St. Recreatie Joost van Beekflats

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Uw mening telt


Ook uw ideeën kunnen relevant zijn en misschien wordt het dan nog gezelliger hoe meer bewoners eraan mee doen des te gezelliger kan het worden, dus als u een idee zou hebben schroom dan niet en laat het ons dan weten hiervoor hangt er in de recreatie een speciale ideeén bus !


Deze bus kunt u ook gebruiken als u het ergens niet mee eens zou zijn of u heeft een directe klacht over de recreatie zou hebben kunt een klacht hierin deponeren !

Anonieme ideeen en klachten worden uiteraard niet behandelt er moet wel een naam bijstaan.

Ook heeft u de mogelijkheid om de onderstaand formulier in te vullen dit kunt u doen voor een goed idee of klacht.


Let op het bovenstaande heeft GEEN betrekking op uw woonomgeving of overlast hiervoor hangen er bij de huismeester formulieren wat u kunt gebruiken en deze kunt u ook daar in de bus gooien, ook kunt u het formulier vinden op de website van Woonstad en deze direct online invullen en versturen.


 

Helaas zijn er ook bewoners(ters) onder ons die het niet meer gezellig vinden dit vinden wij jammer en teleurstellend wij zouden het zeer op prijs stellen wanneer u dit ons bekend zou maken alleen samen kunnen we proberen er wat aan te doen en kunnen we proberen hiervoor een passende oplossing voor te vinden voor alle partijen, waarna we samen weer zouden kunnen genieten van de gezelligheid in de recreatiezaal!

Tip 1: Praat met elkaar en niet over elkaar !

Tip 2: Oordeel niet over een ander, laat ieder in zijn waarde !
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu